Taxi Ordelman is failliet

//Taxi Ordelman is failliet

Taxi Ordelman uit Epe is dinsdag door de rechtbank in Zutphen failliet verklaard. De afgelopen tijd kwam de onderneming al in het nieuws omdat (voormalig) medewerkers nog salaris tegoed zouden hebben.

Twee van die chauffeurs kwamen onlangs over de problemen aan het woord in De Stentor. Daarin werd al gesteld dat Ordelman per 1 juli een belangrijk contract zou zijn kwijtgeraakt. Tegenover TaxiPro laat een andere oud-medewerker weten dat het om het Valys-vervoer in de regio gaat. Dat zou per 1 juli zijn overgegaan naar een andere vervoerder.

Salaris tegoed

Sindsdien zijn er ook diverse chauffeurs vertrokken bij het bedrijf, met name naar de onderneming die de Valys-klus van Ordelman heeft overgenomen. Intussen zouden zo’n vijftien mensen nog salaris tegoed hebben. Overigens ging het taxibedrijf uit Epe in 2016 ook al failliet, toen als Taxibedrijf Ordelman. Er werd toen een doorstart gerealiseerd onder de naam Taxi Ordelman Epe BV.

Die onderneming heeft de medewerkers nu van het faillissement op de hoogte gesteld en geeft aan met de curator contact te zullen hebben. Over hoe het verder gaat met betalingen en dergelijke moet later meer bekend worden.

Lees ook:Taxibedrijf Ordelman bankroet maar verder als Taxi Ordelman Epe

TaxiExpo2019_inschrijven_468x60

2019-09-04T08:19:52+00:00
Call Now ButtonWhatsApp