35 illegale taxi’s in beslag genomen door politie

//35 illegale taxi’s in beslag genomen door politie

De politie heeft samen met de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) 35 taxi’s in beslag genomen die werden ingezet voor illegaal taxivervoer. Het gaat om voertuigen van ondernemingen die zijn gevestigd in Heerhugowaard, Woerden en Zaandam. De taxi’s waren vooral actief in de regio Amsterdam, zo laat de politie weten.

De inbeslagname is gedaan na onderzoek naar illegaal taxivervoer. De voertuigen werden bovendien niet alleen ingezet voor illegaal taxivervoer, maar 25 stuks van het totaal waren ook nog eens niet verzekerd volgens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen.

Onderzoek gaat verder

Deze inbeslagname betekent nog niet het einde van het onderzoek door politie en de ILT onder leiding van het Openbaar Ministerie Amsterdam. Dit wordt voortgezet en het opsporingsteam sluit verdere inbeslagneming en aanhouding(en) niet uit.

2019-10-23T09:35:59+00:00
Call Now ButtonWhatsApp