TaxiPro-enquête: taxiverzekeringen in 2020

//TaxiPro-enquête: taxiverzekeringen in 2020

Premies voor taxiverzekeringen lijken ook in 2020 flink duurder te worden. Om deze ontwikkeling beter in kaart te brengen, vraagt TaxiPro de sector om een korte enquête in te vullen.

Het betreft een onderzoek dat in eind 2018 ook al in deze vorm werd uitgevoerd. Door dit onderzoek te herhalen, willen we enerzijds in kaart brengen hoe het nu met taxiverzekeringen is gesteld. En anderzijds biedt dat de kans om de vergelijking met een jaar geleden te maken. De conclusies destijds: Broodwinning in gedrang door duurdere taxiverzekeringen.

Anoniem

Daarom het verzoek aan taxiondernemers om, ongeacht de omvang van hun bedrijf en werkzaamheden, onze enquête in te vullen. De informatie die dit oplevert, zal worden gebruikt voor één of meerdere artikelen op TaxiPro. Deelname duurt niet lang en is volledig anoniem. Vul hier de enquête in.

2019-11-14T07:30:29+00:00
Call Now ButtonWhatsApp