Onze Diensten

Overal in de regio Arnhem kunt u gebruik maken van de taxi´s van Taxi Arnhem. U kunt op verschillende taxistandplaatsen instappen, maar ook telefonisch bestellen via 026 234 0000 of via de pagina taxi reserveren op onze website snel en eenvoudig reserveren. Of het nu gaat om vervoer naar een ziekenhuis, of ´s nachts voor vervoer naar een uitgaansgelegenheid. Voor alle soorten vervoer staat Taxi Arnhem voor u garant.

Straat Taxi Arnhem

De reguliere taxidiensten, oftewel Taxi Arnhem die we verrichten in Arnhem en omgeving. Dit betreft het vervoer van 1 tot 4 personen met een taxi die alleen voor u wordt gereserveerd. U kunt ons ook bellen vanuit Elst, Velp, Dieren, Duiven, Westervoort, Rheden, Renkum enzovoort.  Wanneer u 24 uur van te voren reserveert, profiteert u van 20% korting op uw taxirit. Op onze tarieven pagina vindt u hier meer informatie over.

Luchthavenvervoer

Voor uw Luchthaventaxi kunt u ons inschakelen. Wij zijn de voordeligste adres voor uw luchthaventransfer. Met tot wel 60% korting op uw Luchthavenvervoer zijn wij de goedkoopste luchthaven taxi Arnhem. De welbekende taxiritten naar luchthavens zijn van Arnhem naar Eindhoven Airport, Rotterdam the Hague Airport, Amsterdam Schiphol Airport, Weeze Niederrhein Airport, Düsseldorf International Airport.

Taxi Arnhem Schiphol

Voor het vervoer naar Schiphol, wat ook onder onze luchthavenvervoer valt, hebben wij een speciale dienstregeling. Voor een taxi van Arnhem naar Schiphol hebben wij 24/7 service zodat u op ieder moment een voordelige taxi kunt reserveren of bestellen van of naar Amsterdam Schiphol Airport. Zie onze pagina Taxi Arnhem Schiphol voor meer informatie over deze dienst.

Zakelijk Taxi Vervoer

Taxi Arnhem heeft een groot aanbod taxivervoer en een zeer breed werkveld, zo kunt u bij ons terecht voor zakelijk vervoer. U geeft dus aan dat het gaat om uw zakelijke gasten of belangrijke personen die uw zakenrelaties kunnen beïnvloeden. Dan zullen wij uw gasten ophalen met een auto met zakelijke uitstraling voorzien van alle opties om comfortabel taxivervoer waar te maken.

Groepsvervoer

Het groepsvervoer houdt in dat wij het vervoer van meer dan 4 personen uit uw handen nemen. Wij zullen het taxivervoer van uw gasten of uw familie en vrienden naadloos regelen. Stipt op tijd zal de taxi u opwachten voordat u aankomt. Zo kunt u direct verder zodra u bent geland van uw vlucht of bent gearriveerd op de ontmoetingsplaats. Het groepsvervoer van Taxi Arnhem wordt voor speciale tarieven waargemaakt. Met een offerte kunt u aangeven hoeveel personen u vervoerd wilt hebben. Snel ontvangt u een reactie met een scherpe prijsopgave.

Trouwauto verhuur

Ook hebben wij een dienst voor de toekomstige bruidspaar. Een mooie, luxe trouwauto is bij een bedrijf die daarin is gespecialiseerd erg duur. Omdat wij van oorsprong een taxibedrijf zijn, kunnen wij dit voor veel goedkoper gaan regelen voor u. Bij deze dienst gaat het om het vervoer met een luxe auto met een nette chauffeur. Op onze pagina Trouwauto Arnhem vindt u meer informatie over deze dienst.

Deel ons op:
Share