Groepsvervoer

//Groepsvervoer
Groepsvervoer2018-01-20T18:48:51+00:00

Groepsvervoer Arnhem

Groepsvervoer Arnhem biedt u de mogelijkheid om met grote groepen voor goedkope prijzen vervoerd te worden naar uw bestemming. Het kan zo zijn dat u met uw medewerkers of familie en vrienden op reis gaat of naar een bepaalde evenement. Vanzelfsprekend is dat een grote groep waarvoor meerdere taxi’s of grote taxibusjes voor benodigd zijn. Indien vooraf gereserveerd hebben wij genoeg taxi’s ter beschikking om uw taxivervoer met een groep waar te maken. Dit zijn altijd taxi’s van topmerken zoals Audi, BMW, Volkswagen of Mercedes-Benz. Door meerdere taxi’s bij ons te reserveren komt u in aanmerking voor hoge korting en bent u een professioneel visitekaart voor uw (zakelijke) gasten.

U kunt onze groepsvervoer raadplegen voor uw bedrijfsuitjes of wanneer u met uw vrienden wilt stappen in Arnhem. Ook voor bepaalde evenementen en concerten bij het Gelredome kunt u onze diensten inschakelen. Voor zakelijke congressen bij congrescentrum in Arnhem nemen wij uw vervoer ook graag uit handen.

Het groepsvervoer betreft niet alleen in Arnhem en omgeving. Het is ook mogelijk om uw groepsvervoer naar luchthavens te regelen bij Taxi Arnhem. U dient slechts uw vluchtnummer, aantal passagiers en eventuele bagage bij ons te informeren en uw taxi’s zullen u en uw gasten opwachten. Onze taxi’s zullen altijd klaarstaan voordat u aankomt.

Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze Groepsvervoer. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook eventuele bijzonderheden kunt u vermelden in het contactformulier zodat wij een goede zicht hebben op uw situatie.

Honderden Tevreden Klanten Gebruiken Onze Taxiservice Nu

Telefonisch Geen Gehoor? Laat Ons U Terugbellen Of Probeer WhatsApp! 06-26555562.

Call Now ButtonWhatsApp