Stationstaxi

//Stationstaxi
Stationstaxi2018-01-20T18:41:19+00:00

Taxi Arnhem Station (CS)

Het nieuwe Centraal Station Arnhem behoort tot onze werkvelden en bevind zich op loopafstand van het centrum. Iedere dag reizen we van station naar station, maar als u in station Arnhem bent kunt u onze taxi’s regelmatig tegenkomen op de taxistandplaats bij het station in Arnhem. Het is altijd mogelijk om vanaf station Arnhem opgehaald te worden met Taxi Arnhem Express en ook nog voor goedkope tarieven.

Ook kunnen wij u vanaf een andere bestemming naar het Taxi Arnhem Station vervoeren, bijvoorbeeld vanaf uw huisadres naar Arnhem Centraal. Of u nou vooraf heeft gereserveerd of juist niet. Altijd bieden wij mogelijkheden aan potentiële klanten. Het beste is natuurlijk om vooraf te reserveren om onvoorziene omstandigheden te voorkomen.

Nieuwe Centraal Station

Onder de noemer Taxi Arnhem Station Centraal zijn station Arnhem en haar directe omgeving tot en met 2015 vernieuwd. Het project is een van de grootste naoorlogse ontwikkelingen in de stad. Er wordt 160.000m² gebouwd op 40.000m² grondoppervlakte, een knap staaltje meervoudig bodemgebruik. De totale investering is zo’n 625 miljoen euro en wordt opgebracht door de gemeente Arnhem, NS, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, de provincie Gelderland en de stadsregio Arnhem-Nijmegen.

Arnhem Centraal past bij de overheidsplannen voor ruimtelijke ordening, verkeer, vervoer, milieu en economie. Bovendien sluit het plan aan bij de ontwikkelingsplannen van de Stadsregio voor het gebied tussen Arnhem en Nijmegen. Binnen de Europese economie wordt dit gebied steeds belangrijker. Station en stationspleinen vormen samen een nieuw knooppunt voor het openbaar vervoer. Van het Arnhemse station maken in 2020 110.000 reizigers per dag gebruik. Zij vinden er naast goede overstapmogelijkheden ook diensten als winkels, horeca en ontspanning. Arnhem Centraal is straks één van de 6 internationale halteplaatsen voor de hogesnelheidstrein richting Duitsland.

Winkels en Horeca rondom Centraal Station Arnhem

Verschillende winkels en horecagelegenheden bieden een breed assortiment voor alle reizigers. In de perrontunnel treft u Albert Heijn, Julia’s, Smullers, Starbucks, Bruna, Etos en Quattro. Op de perrons is een Kiosk. Aan centrumzijde net voor de ingang naar het station is er een GWK en sinds kort bevind zicht ook de McDonalds restaurant en Pathé Bioscoop vlakbij het Taxi Arnhem Station.

Honderden Tevreden Klanten Gebruiken Onze Taxiservice Nu

Telefonisch Geen Gehoor? Laat Ons U Terugbellen Of Probeer WhatsApp! 06-26555562.

Call Now ButtonWhatsApp