Blog

WhatsApp Taxi Arnhem

WhatsApp Taxi snel, eenvoudig

Tegenwoordig werkt alles toe naar digitaal, gemak en snelheid. Taxi Arnhem gaat voortaan een zakelijk 06-nummer beschikbaar stellen waarmee hij 24/7 bereikbaar zal zijn.

Taxi Arnhem WhatsApp nummer : 06-2 551 5551

Hoe bestel je via WhatsApp?

Direct Bestellen
Hiermee kunt u eenvoudig uw locatie delen, tijdstip, aantal personen en eventuele bagage in een bericht zetten en wij Appen u terug over hoelang het duurt tot de taxi u ophaalt. Zodra de taxi er staat ontvangt u een WhatsApp bericht of de chauffeur kan u bellen.

Reserveren Voor Toekomst
Hiermee zet u het aantal personen, Datum, Tijdstip, Ophaaladres, Bestemmingsadres, hoeveelheid bagage, eventuele opmerkingen of wensen. Wij Appen u op de zelfde dag nog terug. Een dag voor de taxirit ontvangt u een herinnering. Op de dag van de taxirit wordt u via whatsapp benaderd door Taxi Arnhem of telefonisch door de chauffeur zelf.

Offerte Aanvragen
Een offerte aanvragen was nog nooit zo simpel. Wij moeten wel de Tijdstip, Datum, Ophaaladres, bestemmingsadres, aantal personen en hoeveelheid bagage weten. Als u dit in een berichtje naar ons stuurt ontvangt u snel een reactie.

Vragen Stellen
U kunt eenvoudig vragen stellen. Wij helpen u graag indien u vragen heeft over onze diensten. Zet het in een berichtje en we komen er snel op terug!

Deel ons op:
Share

Taxi Arnhem – Taxi Express Arnhem 2017 Bedrijfsvideo

Update 2017 Taxi Arnhem

Taxi Arnhem introduceert nieuwe bedrijfsvideo 2017. Zoals ieder jaar hebben we dit jaar ook onze diensten en kwaliteiten verwerkt in een video om taxigebruikers duidelijk te maken dat het bij ons gaat om betrouwbaar, kwaliteitsgericht taxivervoer. In de video ziet u welke diensten wij aanbieden en onze aanpak. Ook ziet u enkele fotos van onze klantenkring en wagenpark.

Meer ervaring, meer kennis in 2017

Ook in 2017 wisten wij vele tevreden klanten te werven aan onze vaste klantenkring en hebben vele ontwikkelingen in het personenvervoer ontdekt. Zo zijn onze chauffeurs persoonlijker, klantgericht en gevaardigd op sociaal vlak zodat u zich niet ongemakkelijk zal voelen in de taxi. Hierdoor beleven vele klanten een gezellige taxirit en ervaren dit als een ontspanning tot de bestemming waar ze moeten zijn.

Laat uw mening achter

Ons contacteren is uiteraard eenvoudig. Wij horen graag uw mening over onze diensten. Laat gerust een reactie achter. Wellicht kunnen we nog verbeterpunten bespreken om taxigebruikers beter van dienst te kunnen zijn.

Taxi Express Arnhem
Wikkestraat 9
6832 CL Arnhem
Gelderland, Nederland

Tel. 026-2340000
Web. https://www.taxiexpressarnhem.nl
Email. [email protected]
Mobile/WhatsApp. 06-25515551

Deel ons op:
Share

Het rijden van een leaseauto

Een leaseauto wordt aan een gebruiker ter beschikking gesteld in ruil voor een vaste vergoeding per maand. Hierbij blijft het voortuig te allen tijde eigendom van de leasemaatschappij. Veelal worden leaseauto’s door de werkgever geleased voor werknemers. Toch is het ook voor particulieren mogelijk een auto te leasen. We zetten de voordelen hiervan op een rijtje.

Inbegrepen kosten
Bij het rijden van een leaseauto hoeft u zich geen zorgen te maken om onverwachte kosten. Onder andere de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en eventuele reparaties worden door de leasemaatschappij betaald. De kosten van je auto zullen zodoende niet onverwachts stijgen. De afschrijving is tevens opgenomen in het maandelijks te betalen bedrag.

Geen investering
Wanneer u een nieuwe auto aanschaft gaat hier een flinke investering mee gepaard. Deze investering bedraagt vele duizenden euro’s en dit geld zal vooraf gespaard of geleend moeten worden. Bij het gebruik van een leaseauto betaald u vanaf de eerste maand een vast laag bedrag waardoor u niets met deze investeringskosten te maken heeft.

Geen bijtelling
De belastingdienst ziet privégebruik van een auto van de zaak als voordeel afkomstig uit werk, niet zijnde loon. Om deze reden wordt er voor het rijden van een auto van de zaak inkomstenbelasting toegepast. Bij private lease is geen sprake van tussenkomst van de zaak. Zodoende betaalt u ook geen bijtelling. U heeft enkel omkijken naar de brandstofkosten.

Goedkoper dan lenen
Er zal rente moeten worden betaald wanneer u een normale lening of autolening afsluit voor de aanschaf van een nieuwe auto. Deze rente is vaak erg hoog. De kosten lopen dan ook snel op waardoor het voordeel van een leaseauto alleen maar groter wordt. U betaald relatief gezien iets meer per maand maar de kosten zijn uiteindelijk veel lager.

Bron: https://www.privateleaseaanbieders.nl/private-lease/

Deel ons op:
Share

Dit moet je weten over Britse automerken

Dit moet je weten over Britse automerken
Britse auto’s hebben iets magisch over zich. In dit artikel lees je wat meer over de vier meest bekende en succesvolle automerken uit Groot-Brittanië.

Aston Martin

De historie van Aston Martin gaat terug tot het jaar 1914. De ingenieurs Robert bamford en zijn compagnon Lionel Martin startte in 1914 met de bouw van de auto’s. De naam van het bedrijf is onttstaan doordat Lionel Martin een race won in de plaats Aston Clinton. Tijdens de Eerste Wereldoorlog lag de gehele productie van Aston Martin compleet stil. Na deze oorlog werd de productie langzaam weer opgepakt. Aston Martin focuste zich met name op race auto’s en niet op auto’s voor op de openbare weg. Aston Martin Haalde een aantal mooie successen in de jaren ‘20 zoals bijvoorbeeld op Le Mans kwam Aston Martin in 1931 in liquiditeitsproblemen. Het bedrijf werd hierop overgenomen door Lance Prideaux-Brune en Gordon Sutherland. In 1936 ging Aston Martin auto’s produceren voor de openbare weg. Het merk Aston Martin is ook de auto die in elke James Bond film wordt gebruikt ter promotie van het merk.

Bentley

Bentley is net als Aston Martin een fabrikant die van origine raceauto’s maakte. Het werd in 1931 overgenomen door Rolls Royce en sinds 1998 valt het onder de Volkswagen Group. De meeste Bentley’s worden verkocht in China. Het bekendste model is de Bentley Continental GT.

Jaguar

De oudere modellen X-Type en S-Type zijn zeer populair over de hele wereld. Alleen al in Nederland zijn er van deze modellen in totaal bijna 6.500 stuks verkocht. In vergelijking tot andere Engelse automerken zoals Bentley, Aston Martin en Rolls Royce, zijn de Jaguar auto’s zeer betaalbaar. Zo begint de Jaguar XE al op een prijs van €41.250. In Nederland zijn er zelf bedrijven speciaal gericht op Jaguar verkoop, onderhoud en onderdelen.

Rolls Royce

Henry Royce werd geboren in 1863. Het begin van zijn carriere bracht hij door bij de spoorwegen totdat hij in 1884 zijn eigen elektrische werkplaats bouwde. Het idee om auto’s te verkopen is ontstaan dat hij zelf een auto had gekocht die hem totaal niet beviel. Daarop besloot hij zelf een auto te maken die wel naar zijn zin was. De auto was zó goed gelukt dat ondernemer Charles Rolls de verkoop op zich nam en zo was Rolls Royce geboren.

Wat is jouw favoriete Engelse auto?

Deel ons op:
Share

Taxichaos in Arnhem

Lange Taxi rij in Arnhem

Het is al enige tijd bekend dat er een taxichaos is op de taxistandplaats bij het Willemseplein. Dit wordt mede veroorzaakt doordat er een gebrek is aan ruimte en de vorige inrichting van de infrastructuur rondom de taxistandplaats ongebruikelijk is. Hierover is een Artikel geplaatst op de Gelderlander. In deze Artikel staat het probleem beschreven en de mogelijke soluties ervan.

Taxi chaos in Arnhem
Taxi chaos in Arnhem

Formeel zijn er maar 4 plaatsen beschikbaar voor taxi in Arnhem op Willemseplein. Er zijn in een weekend avond stuk of 30 taxi’s waardoor een lange stoet ontstaat wat oploopt tot fietspad op Nelson Mandelabrug.

Gemeente Arnhem onderkent dat er een probleem is, dit zal zij oplossen door uitbreiding met een extra strook op de weg.

Deel ons op:
Share