Düsseldorf Airport

//Düsseldorf Airport
Düsseldorf Airport 2018-01-02T14:13:00+00:00

Taxi Van Arnhem Naar Düsseldorf Airport

Op zoek naar een taxi naar Düsseldorf Airport? Wij zijn de goedkoopste aanbieder naar Luchthavens.

TAXI ARNHEM-DÜSSELDORF SERVICE

Bent u op zoek naar een taxi van Arnhem naar Düsseldorf Airport? Maar dan ook een goedkope taxi. Wij zijn de voordeligste taxibedrijf naar luchthavens vanaf Arnhem. Taxi Arnhem Düsseldorf Voor slechts € 99,00. U word met luxe taxi’s en vakbekwame taxichauffeurs vervoerd naar Flughafen Düsseldorf International.

Wij zijn een taxibedrijf met veel ervaring in het personenvervoer naar luchthavens. Dus ook naar Düsseldorf Airport. Al jaren zijn wij in de taxibranche maar meer gespecificeerd in het luchthavenvervoer. Bij ons besteed u uw taxirit aan vertrouwde handen zodat u nooit meer uw vlucht hoeft te missen. Tegenwoordig rekenen veel taxibedrijven een hoog tarief voor het vervoer van en naar luchthavens. Hierdoor besluiten steeds meer taxigebruikers af te zien van deze luxe. Met de normale taxitarief zou u circa 295 euro aan kosten hebben voor het vervoer naar Düsseldorf Airport. Bij Taxi Express Arnhem betaalt u voor deze rit de minimale prijs. De taxi kosten hiervoor zijn slechts 99,00. Een besparing van 65 tot 70 procent!

Taxiservice BMW 7-serie
 • Laagste prijs garantie, € 99,00

 • Geen gedoe met OV, bus of trein

 • Geen gedoe met koffers

 • Geen parkeerkosten

 • Online reserveren

 • Ruime, luxe, comfortabele voertuigen

WAT KOST HET?

OPHAALSERVICE VLIEGVELD DÜSSELDORF

Maakt u gebruik van ophaalservice vanuit Dusseldorf Airport? Dat is zeer verstandig. Een taxi is erg duur vanaf Düsseldorf! Wij kunnen u ophalen, zodat u geen hoge kosten krijgt voor het vervoer vanuit Düsseldorf. Bij ons krijgt u niet te maken met onverwachte kosten want het tarief staat vooraf bekend. Onze taxi zal u ruim voordat u bent geland afwachten bij een afgesproken plaats bij de luchthaven. Wij houden uw vluchtnummer continue in de gate. Zo hebben wij een goede zicht op uw vluchtsituatie en weten we wanneer we u kunnen ontvangen bij de ontmoetingsplaats. Na uw landing wordt er wachttarief in rekening gebracht als deze meer bedraagt als 30 minuten.

WERKWIJZE AIRPORTSERVICE

U reserveert een taxi minimaal 24 uur van te voren. We behouden het recht om reserveringen af te wijzen bij voor ons drukke momenten. Dit zijn meestal op donderdag, vrijdag en zaterdag avonden tussen 21:00-06:00. Het is mogelijk om voorrang te krijgen voor een afgesproken meerprijs.

Reserveren kunt u op 3 manieren doen.

 • Telefonisch
 • Contactformulier
 • WhatsApp 06-2 551 5551

De rit is pas definitief als wij deze bevestigen.

U wordt opgehaald voor uw deur en rechtstreeks vervoerd naar de gewenste luchthaven zonder tussenstops, combinatieritten of andere omstandigheden mits onoverzien.

Ophalen doen we uitsluitend op vooraf betalen. U kunt via mail reserveren en wachten tot u een betalingsverzoek ontvangt van ons. Zodra het bedrag op onze rekening staat is uw rit definitief.

Betaling kan op 3 manieren.

 • Contant
 • Pin/creditkaart
 • d.m.v. overmaken naar bankrekening

indien u met pin wenst te betalen dient u dit tijdig aan te kaarten bij uw reservering. Bij sommige gevallen zoals zakelijk vervoer is op rekening rijden ook tussen de mogelijkheden.

UITMUNTENDE TAXI AIRPORTSERVICE

 • Luxe Wagenpark – Schone, ruime taxi’s. Zeer chique en vervult uw behoeften zoals u kunt verwachten bij een professioneel taxiservice.

 • Vriendelijk Personeel – We staan u telefonisch vriendelijk te woord en besparen niet op service gedurende uw taxirit.

 • WhatsApp Service – U kunt ons eenvoudig via WhatsApp benaderen voor een reservering, vraag, opmerking of een offerte. 06-2 551 5551.

 • Pin/Creditkaart/Factuur – Bij vooraf aangeven kunt u met pin/creditkaart betalen. Zakelijke ritten kunnen op rekening worden betaald.

Honderden Tevreden Klanten Gebruiken Onze Taxiservice Nu

Telefonisch Geen Gehoor? Laat Ons U Terugbellen Of Probeer WhatsApp! 06-2 551 5551.